fbpx

Om oss

Vi er et lite og velfungerende team, med høy kompetanse og bred erfaring. Vårt felles mål er å ta vare på alle kvinnene som kommer inn døren på beste måte! Gynekologi er en viktig del av kvinnelivet og vi forsøker alltid å møte våre pasienter med et helhetlig perspektiv. Nå er vi 3 gynekologer, helsesekretær og sexologisk veileder tilknyttet klinikken. Vi følger godt med i fagutviklingen og har utmerket samarbeid med sykehusene. Askergynekologen er et naturlig sted å komme til for både unge og eldre som trenger vår ekspertise. Kvinner i alle aldre og situasjoner er velkomne hos oss!

Askergynekologen ligger sentralt i Asker på toppen av Trekanten. Det er 2 timer gratis parkering inne i parkeringshuset og kort gangavstand til tog og buss. Vi har moderne utstyr i hyggelige lokaler. Henvisning er ikke nødvendig.

Kristin Ramm

Gynekolog / Daglig leder

Jeg etablerte Askergynekologen i 2005, så det er nå blitt mange år med privatpraksis i Asker! Det er hyggelig med damer som jeg etterhvert kjenner godt, og spennende når det kommer nye. Etter mange år som sykehuslege setter jeg spesielt pris på pasientkontakten og kontinuiteten jeg får her i praksis. Tidligere har jeg jobbet med gynekologi på Bærum sykehus, Ullevål sykehus og Radiumhospitalet så jeg har en bred og allsidig bakgrunn som kommer godt med. Jeg er født i 1957, har mann og 3 barn som jeg fikk i voksen alder. Fritiden går i stor grad med til familien, Lady, vår kjære lille Cocker Spaniel, friluftsliv og olivendyrking i italia!

Vibeke Rognan

Gynekolog

Jeg studerte på det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo fra 1988-1994. Fra 1997-2002 jobbet jeg som assistentlege ved sentralsykehuset i Nordland. I 2002 flyttet jeg tilbake til Oslo for å fullføre spesialiseringen min i gynekologi og obstetrikk ved Rikshospitalet. Fra 2006-2017 har jeg jobbet som overlege ved kvinneklinikken på Rikshospitalet, hvor jeg har vært innom flere ulike aspekter ved faget, i alt fra gynekologisk kirurgi og infertilitet til kompliserte svangerskap og forløsninger. Fra 2010 jobbet jeg på Askergynekologen ved siden av jobben på Rikshospitalet, før jeg i 2017 valgte å jobbe fulltid som privatpraktiserende gynekolog. Fra mai 2019 ble jeg medeier i Askergynekologen som jeg driver sammen med Kristin Ramm. Helt siden jeg var et lite barn har jeg interessert meg for kropp og sinn. Jeg har alltid syntes det har vært spennende å koble mennesket opp mot det store bildet, og har som endelig mål å bidra til god generell kvinnehelse til alle mine pasienter. Jeg har selv erfaringer med fire svangerskap og fødsler, og er mor til tre gutter og en jente. På fritiden bruker jeg gjerne tid på å lage sunn og god mat, i tillegg til å tilbringe tiden med familie og gode venner.

Bjørg Lorentzen

Gynekolog

Jeg har hovedsakelig jobbet på sykehus som spesialist i Fødselshjelp og kvinnesykdommer. Doktorgrad fra 1996. De siste 15 årene var jeg overlege ved Fødeseksjonen på Rikshospitalet, til jeg gikk av med pensjon sommeren 2016. Parallelt har jeg drevet praksis i gynekologi og ønsker å fortsette litt med det nå i Asker.

Hilde Borgen

Legesekretær

Jeg styrer resepsjonen, er stemmen i telefonen og hjelper til med det meste! Jeg er utdannet hjelpepleier og har jobbet i mange år på Statens senter for epilepsi og tannlegekontor, før jeg begynte å jobbe med gynekologene.

Anne Loe Kvalberg

Sexologisk rådgiver

Jeg ble utdannet ved Universitetet i Agder for 10 år siden og er godkjent spesialist i sexologisk rådgivning. Fra før av har jeg sykepleier-, helsesøster- og kognitiv terapi utdanning. Jeg jobber med både barn, ungdom og voksne i forhold til seksualitet og utfordringer. Mange opplever at det ikke er mange arenaer for å kunne snakke om seksualitet, så dette er en meningsfull jobb!

Grethe Kjøsnes

Klinisk ernæringsfysiolog

Jeg er autorisert klinisk ernæringsfysiolog med lang og bred erfaring og har nylig begynt å jobbe her. Tidligere har jeg bl.a. jobbet ved Volvat Medisinske Senter, Sykehuset i Vestfold og Ullevål Sykehus. Jeg ønsker å hjelpe pasientene mine til å ha et balansert kosthold og god helse, og jeg vektlegger å gi individuell og tilpasset veiledning. Det er viktig for meg å ha et helhetlig perspektiv. Jeg jobber evidensbasert og gir vitenskapelig forankret ernæringsveiledning. Riktig ernæring er av stor betydning for både vår somatiske og psykiske helse. Kvinner og menn i alle aldre er velkommen til meg. I tillegg kan jeg hjelpe i forhold til ernæring til barn og ungdom.

Ellen Hege

Legesekretær

Tekst kommer snart